Allotjament Rural - Terra Alta English Català
Ubicació Links Contactar                                   
   
     La Comarca
     La nostra casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn i activitats
     Preus

Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
  
ENTORN I ACTIVITATS
Vilalba dels Arcs és un poble envoltat de camps de vinya i oliveres, per això hi podem gaudir d’un bon oli d’oliva i uns excel·lents vins ideals amb els plats típics de la nostra comarca.

Llocs d'interès:
- Els porxos de la Plaça de la Vila.
- L’església Parroquial de Sant Llorenç on destaca la seva façana principal i el seu campanar de 40 metres.
- L’ermita de Sant Pau amb el seu sostre de pedra natural.
- Les cases museu : Casa Coll i Ca Silveri.
Per Setmana Santa fen una representació de la Passió pels carrers de la població. També podem gaudir de la Romeria a l’ermita de Berrús: el dissabte desprès de Setmana Santa.

Rutes per la Terra Alta:
La Via Verda és una proposta turística, cultural i esportiva que segueix part del traçat de l’antic ferrocarril, ara asfaltat, que unia les poblacions de Tortosa i Puebla de Hijar. L’itinerari creua les serres de Pàndols i de Cavalls, on encara ara hi ha paratges pràcticament verges on és possible gaudir de la tranquil·litat i el silenci en plena natura.

La Ruta de la Pau: Es tracta d’un itinerari circular que, fent ús de la senyalització dels GR i dels PR de la comarca, fa un recorregut pels indrets que van tenir més rellevància durant la batalla de l’Ebre. Comença i acaba a Gandesa, passant per la Fontcalda, Prat de Comte, Bot, Coll del Moro, Vilalba dels Arcs, la Fatarella i Corbera d’Ebre, en un recorregut de 74 quilòmetres que, si es fa complet, es pot dur a terme en vint hores i vint-i-cinc minuts (sense comptar parades ni descansos).

El camí de Sant Jaume de l´Ebre aplegava els pelegrins que es dirigien a Santiago de Compostel·la, procedents dels pobles del arc mediterrani. A la Terra Alta, travessa els termes municipals del Pinell de Brai, Prat de Comte, Gandesa, Vilalba dels Arcs i Batea.

La Fatarella:
- Església Parroquial de Sant Andreu
- Capella de la Mare de Déu de la Misericòrdia
- Ermita Sant Francisco
- Ermita Sant Bertomeu
- Capella Sant Pau
- Font de Sant Joan i de Bingaubó
- Perxes: Són trams de carrer coberts mitjançant embigats amb arcades de pedra que es van formar al créixer les cases damunt dels carrers.
- Les cabanes: Són les construccions més típiques i originals del terme, fetes amb pedra de calar tenen volta de canó i s’utilitzaven com a aixopluc i per assecar fruit.