English Español Català
Links Reservar Mapa ubicació
     La Comarca
     La nostra casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn i activitats
     Preus
     Llibre de Visites
     La Vall de Bianya
     Ofertes
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
webs turisticas
LA VALL DE BIANYA

El municipi de la Vall de Bianya, veí del d'Olot, ofereix una àmplia oferta turística, que abasta aspectes ben diversos, com la cultura, l'activitat lúdica i esportiva, la relació amb el medi ambient i també la possibilitat de gaudir d'una tranquil·litat que difícilment es troba en els grans nuclis urbans.

A la Vall de Bianya és possible un contacte autèntic amb la natura, sigui en les planes que configuren la vall bianyenca o bé a la vall del Bac, una zona privilegiada, que forma part del PEIN de l'Alta Garrotxa, ben adient per a caminar, fer excursions de curta i llarga durada i conèixer, a més, el patrimoni del que va ser anomenat «parc del romànic».

Són nombrosos els edificis romànics (religiosos i algun de civil) existents al municipi, que compta també amb la important via romana del Capsacosta, una gran diversitat de masies i cases de pagès ben característiques de l'arquitectura popular, i alguns edificis modernistes. Tot això es completa amb una natura exuberant, amb boscos, prats, fonts... que es van descobrint quan s'ha iniciat una caminada pausada i tranquil·la.

En gastronomia hi ha una oferta variada i, àdhuc, reconeguda internacionalment, sense oblidar equipaments diversos que fan que l'estada a la Vall de Bianya sigui totalment agradable i inoblidable.

Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
MAPA UBICACIÓ  | RESERVAR  | LINKS