Français English Español Català
Condicions Girona El Poble Contactar Links Ubicació
     Inici
     Descripció
     Imatges
     Entorn
     Tarifes
     Llibre de visites
     La comarca
     Activitats
     Esdeveniments
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
GIRONA

A 6 Km. de la Ciutad de Girona tenim el Càmping Girona Can Toni Manescal.
 En el Camping donem informacio tant de la mateixa Ciutat com del seu entorn.
La ciutat d’origen romà, anomenada Gerunda, fundada a començaments del segle I a C, compta amb importants monuments i indrets per visitar. Es pot començar fent la passejada per la muralla medieval, des d'on es té una esplèndida vista sobre tota la ciutat que s’allarga fins al Pirineu. Al baixar de la muralla ja som a la part monumental, des del carrer de la Força podem visitar El Call amb el Centre Bonastruc Saporta i el Museu dels Jueus. Continuant pel carrer de la Força s'arriba a la Plaça de la Catedral, des d'on es contempla, al capdamunt d’una espectacular escalinata de pedra, la Catedral de Girona. La Catedral de Girona té la nau gòtica més ampla del món sense columnes. A la sala Capitular del Museu s’hi conserva el famós Tapís de la Creació.

La part romànica de la Catedral és el claustre i la Torre de Carlemany. Adossat a la Catedral s’hi troba el Palau Episcopal, actualment Museu d’Art. Molt aprop hi ha l’excol·legiata de Sant Feliu on hi ha la Capella i Sepulcre de Sant Narcís, Patró de Girona.

A tocar del riu Galligants s’hi veuen Sant Pere de Galligants i Sant Nicolau, dues esglésies d’un Romànic preciós i també els anomenats Banys Àrabs. Més enllà, creuada pel Galligants, es pot fer una caminada per l' esplèndida i tranquil·la Vall de Sant Daniel.

Com a Gòtic Civil Català no es pot deixar d’esmentar la Font d’Or , al carrer dels Ciutadans.

També queden, a Girona, alguns dels edificis modernistes de l’arquitecte Gironí Rafael Masó; un dels més importants és el de l'antiga Farinera Teixidor, actualment seu del diari Gironí El Punt.

Girona no es queda enrere amb els museus. El Museu d’Art, el d’Història de la Ciutat, el dels Jueus,… Però un dels que no es pot deixar de visitar és el Museu del Cinema, tota una meravella en el seu gènere, per gaudir-ne tant els grans com els menuts.

Les Fires i les Festes de Girona són en honor al seu Patró, Sant Narcís, el dia 29 d’octubre, duren tota una setmana, tot i que la diada de més activitat és la de Tot Sants, el dia 1 de novembre.

Girona, fugint de la dita popular “Dins del bosc i prop del riu no t’hi facis el niu”, està edificada entre el llit de rius,  són quatre els que la travessen: el Ter, l’ Onyar, el Güell i el Galligants.

Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
UBICACIÓ  | LINKS  | CONTACTAR  | EL POBLE  | GIRONA  | CONDICIONS