Català  
La Parròquia Serveis parroquials Horaris Contacte   
Parròquia Sant Esteve   
     Inici
     Comentari Setmanal
     Actualitat Parroquial
     Despatx VIRTUAL
     Les nostres capelles
     Les nostres imatges
     Entra i prega
     Donatius
     Full Parroquial
     Llibre de Visites

webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
SERVEIS PARROQUIALS


CATEQUESI: En diferents grups i depenent de les edats la parròquia ofereix aquest servei. En l'actualitat hi ha més d'un centenar de nens i nenes que participen a la catequesi de PRIMERA COMUNIÓ. Un bon grup de nois i noies participen també a la catequesi, preparant-se a rebre el sagrament de la CONFIRMACIÓ.


MISSA FAMILIAR: Té lloc tots els diumenges del curs escolar, a les 12h. del migdia. Hi participen els nens i nenes de catequesi de PRIMERA COMUNIÓ, amb els seus pares. Col·laboren en aquesta celebració els catequistes i un grup de nois i noies amb instruments musicals.


CÀRITAS: Aquest servei es posa al costat dels més necessitats procurant ajudar-los en tot allò que els falta. Cada setmana Càritas Tordera atén prop de 120 famílies. Hi ha servei de rober, menjar i també classes de català i castellà per a inmigrants. Hi col·laboren un bon grup de voluntaris i també l'Ajuntament de Tordera, mitjançant els serveis socials.
 

GRUP DE JOVES 'KNEKTAT': Aplega nois i noies que han fet la Confirmació i que volen continuar trobant-se, tot coneixent el testimoni d'altres cristians i el seu compromís enmig de la societat. Es reuneixen un cop al mes, normalment un dissabte, al voltant d'un sopar-tertúlia. Acostumen també a participar en les trobades de joves de zona i del bisbat (Pasqua Jove, Aplec de l'Esperit...).
 

VIDA CREIXENT: És un moviment de l'Església que reuneix periòdicament gent gran per compartir junts la fe i l'amistat. A la nostra parròquia hi ha dos grups ben representatius, un al barri de sant Pere i l'altre al de sant Andreu i centre de Tordera. Es troben cada mes. Participen també a la trobada diocesana.
 

AMICS DELS MALALTS: És un grup de voluntaris que visiten els malalts que ho demanen i la gent gran que no pot sortir de casa. Amb l'ajuda del mossén ofereixen una estona de companyia i, si és el cas, la Comunió. També periòdicament organitzen celebracions, sobretot l'Eucaristia, a les residències d'avis de la nostra vila (Ca l'Albert i Can Compte).

 
EQUIP DE PREPARACIÓ AL MATRIMONI: Cada any, normalment entre el febrer i l'abril, aquest Equip organitza unes trobades per totes aquelles parelles que preparen el seu casament. Normalment aquestes trobades tenen una dinàmica similar: presentació del tema (la comunicació en la parella, l'amor centre del matrimoni i la celebració del sagrament del matrimoni), treball en grups, posada en comú i una pregària. S'acaba sempre amb un sopar tots junts on s'aprofita per avaluar el curs, pensant en millorar-lo per l'any vinent.

 

AGRUPAMENT ESCOLTA 'BIVAC SANT PONÇ': Es troben tots els dissabtes de 4 a 6 de la tarda. Temps d'esplai i de creixement en valors. Totes les branques disponibles. Si vols ser escolta, no t'ho perdis. T'esperem!!