Français English Español Català
Condicions Girona El Poble Contactar Links Ubicació
     Inici
     Descripció
     Imatges
     Entorn
     Tarifes
     Llibre de visites
     La comarca
     Activitats
     Esdeveniments
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
ACTIVITATS


Girona a 7 Km. El Càmping Girona Can Toni Manescal, per la seva situació geogràfica, li ofereix a pocs Km tota l'oferta d'activitats que li vingui de gust realitzar. En un radi de 40/50 Km. trobarà una gran varietat d'oferta : Cultural , Lúdica, Paisatgística i Gastronòmica.


CULTURAL :
Podem destacar, Temporada Alta a Girona, Schubertìada a Vilabertran, Festival al Castell de Peralada, a Torroella de Montgrí, a Cap Roig, Havaneres de Calella de Palafrugell, Festival Pirotècnic de Blanes...
Com a Museus cal visitar el del Cinema de Girona, El Tresor de la Catedral de Girona, Museu Dalí i de la Joguina a Figueres, del Volcans a Olot, de la Màgia a Santa Cristina d'Aro, entre d'altres.


LÚDICA:
Vols en globus amb el que es gaudeix d'una vista inigualable de la província de Girona.
Lloguer de bicicletes per dies.
Piragüisme per el riu Ter o per mar.
Senderisme amb rutes de diferent dificultat i nivell.
Hípica o passejades amb carruatge tirat per dos fantàstics i forts cavalls amb esmorzar inclòs.
Submarinisme en un dels llocs reconeguts de gran bellesa.
Importants Camps de Golf, a Girona, Pals, Santa Cristina d'Aro, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva , aquest últim de 18 forats es de més petites dimensions.


PAISATGES :
Girona està envoltada de Santuaris Marians estratègicament ben situats i amb esplèndides vistes. Com a vista el Santuari dels Àngels és el mes privilegiat, ja que de les vuit comarques Gironines s'en tenen vistes de sis, des del mar al Pirineu passant per la plana. Apart d'els Àngels hi ha El Mon, el Rocacorva, El Far, La Salut i d'altres.
No podem pas deixar enrera la quantitat de Viles Medievals escampades per tota la província : Monells, Peratallada, Pals, Besalú, Santa Pau...

GASTRONOMIA :
Girona Gastronòmicament parlant,  i tot el seu entorn es dels llocs considerats a on millor es menja. A més de Restaurants reconeguts mundialment per la seva Alta Cuina, hi trobem un seguit de restaurants familiars on encara es manté la cuina local, els plats de tota la vida, amb uns preus totalment assequibles. Essent nosaltres coneixedors del territori, els podem ajudar a descobrir  molts d'ells, situats en plena zona rural.
Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
UBICACIÓ  | LINKS  | CONTACTAR  | EL POBLE  | GIRONA  | CONDICIONS