English Català
Links Contactar Mapa situació Inici
     La Comarca
     El Camping
     Galeria fotogràfica
     Apartaments rurals
     La Sala
     La Cuina
     L' Era
     Preus
     Entorn i activitats
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
webs turisticas
ENTORN I ACTIVITATS
 • EL CATLLARÀS: Un espai natural protegit (PEIN). Carectizado per uns magnífics boscos de fajos, roures i pins, on neix la famosa Flor de Neu (Edelweis) espècie protegida. Un lloc perfecte on es poden trobar diferents varietats de bolets durant tot l'any. En la part superior de la muntanya es troba el mirador de la Roca de la Lluna des d'on es pot observar la vall de Lillet, una vista panoràmica del Parc Natural del Cadí-Moixeró i del Pedraforca.
 . 

 
 • EL ROMÀNIC: El monestir de Sta. Mª de Lillet, construït en el s.IX, amb planta de creu llatina, claustre rústic de planta quadrada. A uns pocs metres d'aquest podem visitar la Rotonda de Sant Miquel, una petita capella de planta circular, consagrada l'any 1000. SANTUARI DE FALGARS: L'ermita de la verge de Falgars situada a 1288 metres d'altitud a 7 km. De Sa Pobla per carretera asfaltada amb unes extraordinàries vistes de Montgrony i el Puigmal a l'aquest, el Catllarás al sud, el Pedraforca, Rasos de Peguera i serra de Ensija a l'oest, i el Cadí-Moixeró al no
   
 • ACTIVITATS DEL CAMPING:El camping disposa d’un ampli calendari anual i renovat any rere any, on les activitats que proposen tenen relació amb l’estació de l’any que s’està vivint,  per exemple s’enceta l’any amb el mes més fred,al gener sol proposar una sortida a la neu, entre d’altres activitats de caire manual o de disbauxa que pròpiament es duran a terme dins de les instal·lacions.
  Activitats lligades amb esdeveniments tradicionals, les Mones de pasqua on es fa un concurs  i rebem la visita dels Caramellistes de les poblacions que ens envolten.
   
  A l’estiu, les activitats venen donades en forma d’excursions,  tallers infantils, festes i  sorpreses.
   
  La castanyada, buidada i decoració de Carbasses
  Per Nadal comptem amb  la estimada visita del Pare Nadal amb els seus acompanyants,
   
  En definitiva, el Camping es actiu i sempre hi ha alguna sorpresa o activitat tan per petits i gran on es pugui passar una estona immillorable.
 • PROPERES ACTIVITATS
      
        7 de març calçotada,apuntar-se fins el 28 de febrer,preu 13,00€.
       15 de març,fira mercat de serrateix.
       16 de maig-arrossada.màxim 90 persones
       27 de juny sant joan,festa tematica,hippy.
Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
INICI  | MAPA SITUACIÓ  | CONTACTAR  | LINKS