Français English Español Català
Més Imatges Links Situació Contactar Avís legal / Politica P.
Turisme Rural
webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
  
AVÍS LEGAL / POLITICA P.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat  d’Albert Cierco Fondevilla (Casa Quintana i el Portal del Romànic) .
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: 
• Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. 
•  Casa Quintana i el Portal del Romànic no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta web. 
• Casa Quintana i el Portal del Romànic no garanteixen que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi. 
• En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que es demanen en aquesta Pàgina Web s'inclouran en una base de dades informatitzada titularitat del Casa Quintana i El Portal del Romànic  amb la finalitat, única i exclusiva de poder facilitar als usuaris els serveis demanats.
Així mateix, ens autoritza a enviar-li comunicacions electròniques informatives relatives a les activitats o serveis, per correu electrònic, postal o fax.
L'usuari disposa en tot moment dels drets d'informació, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l'adreça eva_cf@hotmail.com, o correu convencional al domicili social Casa Quintana s/n - 25526 d Llesp, junt amb la seva identificació mitjançant el DNI.
 
 
Més Imatges  | Links  | Situació  | Contactar  | Avís legal / Politica P.    
Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.