Français English Español Català
      Girona Més fotos Condicions Contactar Mapa d'ubicació Links d'interès
     Inici
     La casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn
     Disponibilitat
     Llibre de Visites
     Preus
     Activitats
     Esdeveniments
     Quelcom més
webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
CONDICIONS                                                                CONDICIONS D'US DE CAL RELLOTGER

Per fer una reserva a Cal Rellotger, s' ingressa el 25% del total de l'estada a un compta bancari , aquet ingres caldra fer-lo dins del plaç de tres dies d'haverse-li donat el nº de compta , de no fer-se en aquet plaç s'entendrá que no s'está interessat en l'allotjament i el propietari quedará lliure per oferir-lo de nou. El pagament  restant s'abonará integrament al arrivar al allotjament.
L'anul.lació de la reserva dintre dels 15 dies previs a l'ocupació del allotjament pot portar a la perdua del pagament del 25 % efectuat, en el cas de que l'allotjament sigui ocupat es pot retornar aquet 25 % total o parcialment depenent dels dies d'estada del nou client.
La capacitat de Cal Rellotger es de sis persones amb  posibilitat d'una setena en supletori i pagament adicional.
L'us del bresol es gratuit així com l'estada en infants de menys de dos anys. Donat que cada persona te les seves costums amb la mainadeta, la roba del bresol cal que se la portin.
Consultar per venir amb animals de compañia
No s'accepten mes persones que les acordades al fer la reserva. En el cas d'infringir aquesta condició, es donará per rescindida l'estada a Cal Rellotger sense opció de devolució del pagament fet.
L'estada minima es de dues nits. Els ponts es lloguen desde la vegilia del primer dia de festa. Els mesos de juliol i agost per setmanes.
No estan permeses visites sense el coneixament previ dels propietaris. Les visites no podran fer us dels serveis destinats al client de l'establiment com es l'us de la piscina, quedar-si a menjar o a dormir.
Amb el lloguer temporal de l'allotjament s'inclou tot el parament de la llar, com roba de llit, tovalloles, draps de cuina, estovalles així com els atuells de cuina i neteja, servei d'aigua calenta, electricitat, gas, calefaccio a l'ivern i aire condicionat en zona comuna, a l'istiu. A l'ivern, en el preu tambe s'inclou una quantitat de llenya suficient, per els dies de la seva estada, tinguent en compta que l'allotjament te calefacció.
Tenen a la seva disposició el recambi de roba que necesiti.

El client un cop finalitçada la seva estada haurá de deixar l'allotjament en bones condicions i a l'hora i data acordada. Si no es vol fer la neteja, al finalitçar l'estada, caldra abonar 60 Euros.

L'hora d'arrivada i sortida es pactará segons conveniencies i epoca de l'any i si s'está subjecta, o no, de l'arrivada d'altres clients.

En cas d'algun desperfecta ocasionat per el client , aquet haura de fer-se carrec de la reparació o reposició de la part afectada.

POLITICA DE CANCELACION

Para recibir un reembolso del 50 %, la cancelación debe realizarse al menos siete días completos antes de la hora local de llegada (o las 15:00 si no aparece especificada) del día en que comienza la reserva. De lo contrario, no podrás obtenerlo. Por ejemplo, si la llegada es un viernes, tendrás hasta el viernes previo antes de la hora de llegada para cancelar la reserva.

Si el huésped cancela con menos de 7 días de antelación, no se le reembolsarán las noches no disfrutadas.

Si el huésped llega y decide dejar su alojamiento antes de tiempo, no se le reembolsarán las noches no disfrutadas.


 
 


Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768. Links d'interès  | Mapa d'ubicació  | Contactar  | Condicions  | Més fotos  | Girona