Restaurant l'Hort de Casa Español Català
Links d'interés Ubicació Contactar               
Restaurant l'Hort de Casa   
     La comarca
     La casa
     Els nostres serveis
     Objectius
     Carta
     Menú de Temporada
     Menú de Nadal
     Galeria Fotogràfica
     Llibre de visites

Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
  
LA CASA
Situada entre la Vall de Pal i Arinsal, es troba una Borda típica, on el tracte familiar i la seva gastronomia aragonesa en la qual el ternasc de denominació d'origen Aragó, les seves molles a la pastora o l'ànec confitat amb préssecs de Calanda, que juntament amb els seus vins i cireres fan de l'Hort de la Casa un troçet exclusiu d'Aragó en el cor dels pirineus.

Sempre sense deixar enrere la gastronomia del país en la qual es destaquen les carns a la brasa, els caragols a la llauna i els menús de temporada com el dels calçots, els bolets o el foie-gras i si li afegim les postres d'elaboració artesanal, fan que en el seu conjunt, menjar sigui més que una necessitat un delit.

Des de la seva inauguració a la fi de segle passat ha estat conferit de pares a fills, sense oblidar les seves arrels, ja que el seu principal objectiu, sempre ha estat ésser propers i personals amb la seva clientela.

Aprofitant la present per a agrair tot els seus coneixements com la seva confiança a la nostra mare i al nostre pare ja que sense el seu suport no hauríem pogut dur a terme aquest viatge.