Français English Español Català
Nou Loft Reservar Links Mapa d'ubicació
     Els apartaments
     Cafeteria / Creperie
     Rutes
     Visites
     Festes i activitats
     Camino Santiago Català
     Preus i ofertes
     Fotografíes Exterior
     Fotografies Interior
     Oci - Lleure - Esplai
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
RUTES

1.- RUTA LITERARIA DEL POETA MIQUEL MARTI I POL: (19 de març de 1929 - 11 de novembre de 2003, Vic, Barcelona). (Fotografia nº 1)
Poeta, escritor y traductor català. La ruta literària Miquel Martí Pol és una iniciativa de l´Ajuntament de Roda de Ter per recordar i homenatjar el poeta seguint la seva trajectòria vital per la vila. La ruta indica els indrets i les imatges que formen part de la vida i de l´obra de Miquel Martí i Pol.La ruta lliga la literatura amb la vida per mitjà de paisatges geogràfics i humans.Permet presentar l´obra del poeta a través del seu paisatge vital gràcies al fet que Miquel Martí i Pol va viure sempre a Roda.L´espai geogràfic és, doncs, limitat, però el gruix de les lectures i de les vivencies formen part d´una experiencia intensa i molt cohesionada.
 
2.- RUTA PAISATGES ESCRITS A LA PLANA DE VIC:
VERDAGUER- MARTI I POL. (Plànol nº 2) és un projecte que vol vincular territori i poesia.En un espai geogràfic molt proper s´hi produeix el naixement de Verdaguer i de Martí i Pol.Folgueroles i Roda de Ter són dues poblacions veïnes que es converteixen en punts destacadíssims de la geografia literària catalana.El riu Ter, element bàsic vertebrador d´aquest territori, ens ofereix altres localitzacions claus en les vides dels dos poetes.
Encarar Verdaguer i Martí i Pol , gegants de la poesia catalana contemporània , és posar-los sota una il.luminació nova que ens en descobreix afinitats i semblances, contrastos i oposicions, més dels que en principi es podria esperar.

ITINERARI de la  RUTA: Roda de ter-El Puig-Les Cametes-La Bauma-Tavèrnoles-Mare de Déu de la Damunt-Folgueroles-Massans-El Cós-El Puig-Tornada a Roda de Ter.

3.- RUTA CAMI RAL VIC-OLOT:
Branca de la denominada Strata Francisca , el camí ral de Vic a Olot, fou la principal via de comunicació entre Osona i la Garrotxa des de l´època romana i durant 2000 anys. El tram d´Osona , totalment senyalitzat, té el seu inici a Vic, passa pels termes municipals de Folgueroles, les Masies de Roda i Roda de Ter i es dirigeix cap al pont de les Gorgues, a Sant Martí Sescorts per enfilar-se cap a l´Esquirol i Cantonigròs.

4.- NOVETAT RUTA PEL RIU TER A PEU O BICICLETA desde els Pirineus fins a la Costa-Brava.
Mirar l´apartat de la capçalera.

Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
MAPA D'UBICACIÓ  | LINKS  | RESERVAR  | NOU LOFT