Français English Español Català
Nou Loft Reservar Links Mapa d'ubicació
     Els apartaments
     Cafeteria / Creperie
     Rutes
     Visites
     Festes i activitats
     Camino Santiago Català
     Preus i ofertes
     Fotografíes Exterior
     Fotografies Interior
     Oci - Lleure - Esplai
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
VISITES

1.- L´ESQUERDA RODA DE TER (Fotografia nº 1) : El jaciment de l'Esquerda (s.VIII aC- s.XIV dC) forma part dels jaciments de la ruta dels Ibers des del mes de juny de 2000. Per això, podreu visitar aquest important jaciment ibèric i medieval seguint la nova senyalització que s'hi ha implantat i que permet fer un recorregut per tots els espais i estructures més significatius del jaciment.

2.- ST.PERE DE CASSERRES-PANTA DE SAU  : El pantà de Sau és un embassament que pertany al riu Ter, creat per una presa situada al municipi de Vilanova de Sau, i al peu de la serralada de les Guilleries, que s'estén pels termes de Vilanova de Sau, les Masies de Roda, Tavertet i Santa Maria de Corcó, a la comarca d'Osona.
 
3.- RUPIT-PRUIT : (Fotografia nº2) L'església de Sant Joan de Fàbregues i el seu castell estan documentats des de l'any 968. Cap al segle XII va sorgir el poble de Rupit habitat per famílies nobles. En 1878, l'església de Rupit va deixar de dependre de Sant Joan de Fàbregues i en 1959 el municipi va passar a cridar-se Rupit. En 1977 es van unir els municipis de Rupit i Pruit.

4.- TAVERTET:  Tavertet és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertanyent a la província de Barcelona, en la comarca d'Osona, situat al sud de la subcomarca de Collsacabra, dintre de la zona de les Guillerías, damunt d'un penyal i al costat d'un gran precipici amb vista als pantans de Sau, Susqueda i al lluny les muntanyes del Montseny que serveix de mirador d'un paisatge replet de boscos mediterranis.

5.- Els Cingles de CABRERA:  Sortireu del molí de la Masarella i caminant sota l'impressionant penyasegat de Cabrera arribareu al Collet de Cabrera. Des d'aquí, amb una curta i costosa pujada pel camí amb graons i baranes, arribareu a l'altiplà del Santuari de Cabrera, on fareu la visita. Els més atrevits, podeu anar seguint el camí fins al cim del Pla del Prat passant algun pas aeri i equipat amb ganxos i una barana però sense dificultat ni precipici. Menjareu en el restaurant del santuari. I una vegada hàgiu acabat per a mejar, baixareu fins al punt de partida.
 
6.- TAVERNOLES-FOLGUEROLES
TAVERNOLES.- Gaudirem de l´esglésiade Sant Esteve , un dels edificis millor conservats del romànic de la comarca.
FOLGUEROLES.- Jacint Verdaguer és la referència indiscutible d´aquest municipi osonenc.Al voltant de la seva figura es poden visitar la Casa Museu Verdaguer, l´escultura de bronze que hi ha als jardins de l´Ajuntament i el Pedró , monument modernista de Mossèn Cinto situat a la plaça Verdaguer, davant mateix de l´església.A més val la pena passejar pel carrer Major i fixar-se en les cases de pedra dels segles XVII i XIX.
 
7.- ESPINELVES
Quan arriba el fred, cap a la Fira de l'Avet
Aquest és el missatge que la gent d'Espinelves vol transmetre a tothom quan s'apropen les Festes de Nadal.
Sens dubte, Espinelves esdevé en aquestes dates el centre de Catalunya pel que fa a la producció i venda d'arbres de Nadal, on s'hi exposen les diferents varietats d'avets que s'hi conreen, sobretot l'Avet Majoanis i la Picea Excelsa.Espinelves es converteix per uns dies, per paisatge, per història, per tradició, per patrimoni, per bellesa, en el marc incomparable on s'expressa de la forma més genuïna tota la màgia del Nadal.
Avets i persones, persones i avets, es confonen i es barregen pels carrers i places d'Espinelves. El campanar romànic està amatent a tot aquest tràfec.
També parades d'artesans que mostren moltes vegades oficis que es perden i on podrem admirar i adquirir el seu art, aquell detall desitjat, aquella peça única, aquell regal.
Per què no? els productes d'alimentació artesanal : embotits del país, coques, formatges, mel, melmelades, ...ves .
 

Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
MAPA D'UBICACIÓ  | LINKS  | RESERVAR  | NOU LOFT