Català  
La Parròquia Serveis parroquials Horaris Contacte   
Parròquia Sant Esteve   
     Inici
     Comentari Setmanal
     Actualitat Parroquial
     Despatx VIRTUAL
     Les nostres capelles
     Les nostres imatges
     Entra i prega
     Donatius
     Full Parroquial
     Llibre de Visites

webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
HORARIS
La nostra església parroquial està oberta cada dia, de les 9h. del matí a les 8h. del vespre. Hi pots accedir per la porta principal que et permet veure l'interior de l'església i entrar a la capella del Crist Ressuscitat. Si vols fer una estona de pregària és millor que entris per la Capella del Santíssim (a l'esquerra de la façana principal). T'hi trobaràs bé, en silenci, i podràs pregar davant el Senyor.
 
Nuestra iglesia parroquial está abierta cada día, de las 9h. de la mañana a las 8h. de la tarde. Puedes entrar por la puerta principal que te permite ver el interior de la iglesia y entrar en la capilla del Cristo Resucitado. Si quieres hacer un rato de oración es mejor que entres en la Capilla del Santísimo (a la izquierda de la fachada principal). Te encontrarás bien, en silencio, para poder rezar ante el Señor.
 
MISSA FEINERS: 20h (19:30h a partir d'octubre)
MISSA DISSABTES i VIGÍLIES DE FESTA: 18,30h. de la tarda (barri de sant Andreu) i 20h. del vespre (Parròquia).
MISSA DIUMENGES I FESTIUS: 9,30h. (barri de sant Pere), 11h. i  12h. (d'octubre a maig inclosos). Els horaris poden variar en festes, aplecs i dates importants. Cal estar atents al Full Parroquial.
 
CONFESSIONS: Abans de les misses i sempre que es demani.
 
VIA CRUCIS: Tots els divendres de Quaresma, a les 19h. de la tarda.
 
DESPATX PARROQUIAL: Dimecres de 12h. a 1h. i de 20h. a 21h. del vespre i a hores convingudes (93 764 00 73). No hi ha Despatx Parroquial durant el temps de Nadal, Setmana Santa i Setmana de Pasqua.