siuranella.com - restaurantelstallers.net Français English Español Català
Inici RESERVES ON-LINE L' Hotel El Restaurant Contacte Com arribar   
Hotel Siuranella - Els Tallers   
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
  
QUI SOM?
 
           ANAÏS CHAUVEAU

La meva parella va néixer en Tours (França) el 1981. Va tenir contacte molt jove amb el món de la restauració ja que les seves ties portaven un restaurant als afores de la seva ciutat natal.

Atreta per aquest món va decidir cursar estudis professionals en hoteleria i restauració (liceu hoteler de Blois ) on va anar creixent la seva passió per l'ofici. Això la impulso a prosseguir la seva formació llicenciant-se en gestió i direcció hotelera i restauració internacional a Bordeaux.

Compaginant estudis i feina, es va formar en grans casa com Le rendez-vous des pêcheurs(1 estrella Michelin a Blois), hotel Beau Rivage Palace (Lausana Suiza) o l'hotel L'Abbaye École de Sorèze (Tran). Fins a arribar al Racó de Can Fabes (3 estrelles Michelin ) on ens vam conèixer i es va enamorar d'aquest país.
Passem una temporada a Lleó on va treballar al restaurant Vivaldi (1 estrella Michelin) d'allà ens desplacem a França per dirigir el nostre primer projecte junts, no ens va ser malament, aconseguim una menció en la guia Michelin però sempre amb idea de tornar per instal·lar-nos aquí

              
            PAU ESCRIU

Des de sempre el Pau va tenir una atracció especial per els fogons i va iniciar els seus primers passos a una cuina professional amb un amic de la família, en Jordi, on va acabar d’enamorar-se del ofici. Va marxar a Barcelona on va compaginar estudis a la escola d’hoteleria amb el treball al Hilton Barcelona. Acabada aquesta etapa va iniciar un itinerari per formar-se amb alguns del millors cuiners del Estat com Manolo de la Osa ( las Rejas, 1 estrella Michelin) Javier Nuñez (el Portalón, Marbella) Adoni Luis Aduriz ( Mugaritz, 2 estrelles Michelin) Josema Martinez (Guggenheim), Santi Santamaria (Can Fabes, 3 estrelles Michelin) a on ens varem conèixer.
 
AL 2004, el Pau va tornar amb el Javier Nuñez per consolidar un nou projecte anomenat “Barandal” on va tenir la oportunitat de gestionar l’obertura de un nou negoci des del principi. Desprès de 2 anys varem decidir marxar-nos a França en busca de nous reptes i desprès d’un període curt a Perpinyà, ens varem instal·lar a Tours, a on ens varem fer càrrec del restaurant le Moulin de la Planche. La necessitat de tenir un projecte propi on desenvolupar el millor de nosaltres mateixos i el nostre amor pel Priorat va concloure a la inauguració del restaurant els Tallers al 2008.            TAMBÉ SOM  

Les nostres famílies, amigues, ex- caps i companys de fatigues que sense els quals avui no estaríem aquí.
Menció a part a l'equip actual com a tots els que han col·laborat en algun moment amb nosaltres