siuranella.com - restaurantelstallers.net Français English Español Català
Inici RESERVES ON-LINE L' Hotel El Restaurant Contacte Com arribar   
Hotel Siuranella - Els Tallers   
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
  
EL RESTAURANT


Despres de 2 mesos tancats, tornem amb moltes ganes, amb la nostra terrassa Montsant mes maca que mai.

Tot esta pensat per la seguretat tot i gaudint de la gastronomia i de les vistes 

Aquí podeu consultar la carta 


El restaurant els Tallers ubicat al menjador interior 
romandrà tancat 
mentre durin les restriccions d'aforament 
 
 Esperem que ben aviat podrem tornar a oferir la nostra proposta habitual
 
                                

 De la nostra manera d'interpretar la gastronomia, van néixer dos menús (no disponible en aquest moment):

Arrels és un menú degustació curt compost d'un aperitiu, un entrant, un peix, una carn i unes postres. Tots els seus plats estan creats per i per a la temporada i van canviant i evolucionant a diari. 35,50 € iva inclòs.

(Re)-Creatiu, aquest menú és una invitació a un viatge gustatiu. Creat sense cap lligament, vol ser un vincle entre el mercat i el comensal.
Es compon de cinc creacions salades, un assortiment de formatges i dues elaboracions dolces.
En l'intentem reflectir tot l’aprés: el nostre desig per investigar cada dia sense perdre el respecte pels productes i la cuina de la terra. 58,00 € iva inclòs.
El projecte 'Els Tallers' va veure la llum el març del 2008. La idea d'instal·lar-nos a Siurana va sorgir de la nostra recerca d'un lloc idíl·lic dins d'aquesta comarca meravellosa que és el Priorat.


Al restaurant, intentem reflectir el que per a nosaltres és un ideal de vida: plats actuals però sense extravagàncies, productes de la terra però sense tancar les portes a matisos mes exòtics. Tot això amb un mateix criteri, sempre fresc i de temporada.


Amb aquest concepte, a meitats de 2009, decidim eliminar la clàssica carta i snomes mantenir els menús. Aquesta elecció ens permet major qualitat dels productes i incentiva la creació dels nostres plats: els menús canvien i evolucionen a diari... fins i tot `podem dir que ningú, per tan assidu que sigui, mai no haurà repetit un plat, 'llevat de demanda expressa'.


En la línia de la cuina, esta la carta de vins, centrada en les dues denominacions de la comarca, DO. Montsant i DOQ Priorat. Fem un treball lent però que poc a poc va donant els seus fruits. Visitem una a una les bodegues que anem incorporant la nostra selecció sempre en creixement. No per desconfiança de les guies famoses i dels vins mediàtics sinó perquè creiem que una relació directa amb els productors i entendre la seva filosofia ens permet apropar millor als nostres clients el que per a nosaltres són joies de l'artesania i de la gastronomia de la comarca.