English Español Català
Links Reservar Mapa ubicació
     La Comarca
     La nostra casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn i activitats
     Preus
     Llibre de Visites
     La Vall de Bianya
     Ofertes
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
webs turisticas
LA NOSTRA CASALa Torre de Santa Margarida de Bianya, està situada en el cor de la Vall de Bianya, entre els nuclis de Llocalou i l'Hostalnou, i molt aprop de l'església de Sant Andreu de Socarrats.

De l'edifici que hi ha actualment, primer va ser construïda la torre, que s'utilitzava com a punt de vigilància. Més tard es construí la masia al voltant de la torre, i per això avui en dia quan parlem de la nostra casa,  és coneguda com la torre de Santa Margarida de Bianya. Amb el pas dels anys la torre va passar de la seva funció de vigilància a un esplèndid assecador natural de blat de moro.

Des de principis dels anys 90, la masia va ser restaurada, respectant les edificacions existents i l'encant d'una masia tradicional de la zona, amb les seves dependències i forn de pa propi per tal de poder portar a terme l'activitat de turisme rural.

Actualment la masia consta de 5 habitacions amb bany, una sala amb llar de foc i una sala menjador.

La cuina que s'ofereix en els àpats de la Torre de Santa Margarida de Bianya, formen part de la cuina tradicional de la zona i s'utilitzen productesde la terra.
Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
MAPA UBICACIÓ  | RESERVAR  | LINKS