Turisme Rural - Guialmons (Conca de Barberà) Français English Español Català
Links Ubicació Reservar                                     
   
     La Comarca
     La Nostra Casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn i activitats
     Preus
     Llibre de visites
     Disponibilitat

Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
LA NOSTRA CASA


Can Gasol és una casa del segle XVI, completament restaurada i que dediquem a allotjament rural independent. La vam comprar el 1999, i des de llavors li hem dedicat molt del nostre temps.
Hem fet una restauració acurada i per fases, respectant sempre que hem pogut la seva estructura i estètica, però l'hem deixat completament preparada per gaudir d'una estança confortable amb totes les comoditats d'avui dia.

La casa està situada en un turó a Guialmons, entre camps de cereals i amb la serra de Queralt i del Montclar en el fons. Es un espai tranquil i silenciós i encara que a l'estiu fa calor, la pujada de la 'marinada', i el clima més aviat sec, fa que es pugui estar de gust. Des de casa veiem des d'Aguiló a Santa Coloma de Queralt, l'antic Castell dels Queralt que resta com una ruïna i tombant a Ponent veiem S. Miquel i el poble de Les Piles. En aquest espai de ponent podem admirar els preciosos cels que es donen a la Conca.  El carrer Major és l'accés principal, entrem per un rebedor distribuïdor amb un sòl de pedra de riu de canto rodat , aquí ens trobem la sala d'estar-menjador i una terrasa que dóna a ponent, dues habitacions amb banys, al fons la cuina amb l'antiga pica de pedra, i un espai on hi ha l'entrada de l'antiga cisterna i el forn de pa convertit en terrasseta, ja que el vam trobar completament enderrocat.
D'aquí a través d'una porta amb clau baixem unes escales que ens porten a un jardí encerclat per un mur de pedra, el qual hem abaixat una mica perquè es vegi desde dins el paissatge. En aquest espai tenim la piscina, una barbacoa i un porxo amb teulada, ideal pels sopars, lectures i pel descans en general.

Per trobar la resta d'habitacions hem d'anar enrtera i torna al rebedor, d'on surt una escala de pedra que va cap avall i trobem a esquerra i dreta les habitacións restants, dues d'aquestes tenen bany a l'interior i les altres dues en comparteixen un.


Característiques:
- Capacitat: 2 - 12 persones
- 4 habitacions amb bany
- 2 habitacions amb bany compartit
- Calefacció a tota la casa
- Barbacoa a la cuina i al jardí
- Pati interior
- Jardí
- Piscina
- TV vía satèlit
- Cuina equipada

A més...
Disposem d'un nou apartament anomenat 'Les Cavallerisses': apartament independent amb 2 habitacions dobles amb bany, cuina oberta, sala mejador, espai situat als antics abeuradors, amb jacuzzi per a 4 persones.

Per a més informació podeu consultar la web: www.lescavallerisses.com