Guia de muntanya Español Català
Contactar Casa Xep Galeria fotogràfica Preus   
Oriol Baró   
     Presentació
     Esquí
     Roca
     Hielo
     Alpes
     Expedicions
     Ascencions a la carta
     Audiovisuals
     Links

Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
  
ALPES

Montblanc (4.810 m)

6 dies d’activitat, primer ascendint el Gran Paradiso (4.061 m) per aconseguir una adequada aclimatació i posteriorment ascens al cim més alt d’Europa per la ruta del quatre mil. També tindrem temps de fer un curs de progressió en glacera.

Ecrins

6 dies d’activitat, ascens del Dom de Neige (4.000 m) o la Barre del Ecrins (4.100 m), seguit de la travessa del Pelvoux (3.975 m), una de les muntanyes mes emblemàtiques del massís. També tindrem temps d’escalar alguna de les meravelloses vies de roca al voltant d’Ailefroide o a les Tenailles de Montbrison.

Cerví (4.478 m)

Una de les muntanyes més boniques del món, l’aresta de Horli és la via més utilitzada per arribar al cim. Dificultats importants tant en roca com amb els grampons posats, a més dels 1.200 m de desnivell que s’han de superar el dia de cim. És convenient haver-se aclimatat abans.

Travessa de la Meije (3.984 m)

La reina dels Ecrins, la muntanya principal que més tard es va ascendir als Alps. Una ascensió d’envergadura, una mica més difícil que el Cerví i molt menys freqüentada. Dificultats rocoses i compromís de “Grande Course” visitant dos dels refugis més espectaculars dels Alps.