Français English Español Català
Condicions Girona El Poble Contactar Links Ubicació
     Inici
     Descripció
     Imatges
     Entorn
     Tarifes
     Llibre de visites
     La comarca
     Activitats
     Esdeveniments
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
webs turisticas
INICI
Benvinguts al Càmping GIRONA CAN TONI MANESCAL (RTC) KG-000122


OBERT DEL 1 D'ABRIL AL 15  SETEMBREEns trobem en un espai situat en plena naturalesa i ambient rural, a tocar del mar i la muntanya, que acull i acarona poblets rurals i racons idíl·lics a tan sols 7 km de la seva esplèndida capital, Girona.

El nostre Camping et tansporta al temps en que es podia acampar en plena natura i gaudir de tot el que comporta estar a ple camp. Si esperes festes, musica a tota marxa, monitors per fer-te fer gimnas, per ferte riure...molta gent en molt poc espai tal com si estesis en una gran ciutat, no t'enganyis aquest no es el teu Camping.
L' oferta del Càmping Girona Can Toni Manescal va dirigida a qui vulgui passar unes vacances i conèixer tant la ciutat de Girona, la Costa Brava i les diferents rutes pels petits pobles medievals de la comarca com a qui vulgui un turisme actiu i de natura amb rutes a peu o en bicicleta, donat que estem tan sols a 2 Km. de la Via Verda exclusiva per a ciclistes i excursionistes, ruta que va del Pirineu de Girona a la Costa Brava passant per la Ciutat de Girona o simplement o simplement relaxar-se tranquil.lament sense fer res, bany a la piscina, tombar-se a la gespa, contempla com s'en va el sol cap a la posta...

El tracte és familiar i donem àmplia informació personalitzada, cultural, lúdica, paisatgística i gastronòmica segons siguin les seves preferències.

Deixeu-vos sorprendre amb les propostes interessants de la nostra comarca. Passegeu, sentiu, emocioneu-vos, apreneu, coneixeu, viviu, compartiu, relaxeu-vos, somrieu i somieu...Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768.
UBICACIÓ  | LINKS  | CONTACTAR  | EL POBLE  | GIRONA  | CONDICIONS