Français English Español Català
      Girona Més fotos Condicions Contactar Mapa d'ubicació Links d'interès
     Inici
     La casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn
     Disponibilitat
     Llibre de Visites
     Preus
     Activitats
     Esdeveniments
     Quelcom més
webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
MAPA D'UBICACIÓ


Per arrivar a Cal Rellotger vinguen de l'Autopista s'ha de sortir per Girona Sud que es la sortida nº 7 anar direcció Sant Feliu de Guixols cal vigilar el retol de Fornells de la Selva. S'ha de pasar per darrera l'esglesia ,  seguir  a 1800m. del poble, i a ma esquerra, hi ha  un camí de terra al encreuament d'aquet camí hi ha un retol amb el nom de tres cases, Cal Rellotger, Cal Petit i Can Toni , s'ha d'arrivar fins a la tercera casa de ma dreta que es Can Toni i un cop allá seran acompanyats a la que per uns dies será casa seva.
Vinguent per la NII Fornells de la Selva es el primer poble que hi ha despres de Girona direcció Sud o be l'anterior a Girona direcció Nord , passar per darrera de l'esglesia i seguir les indicacions anteriors.
En el cas que sortín de l'Autopista continuin per la C65 direcció Sant Feliu de Guixols, pasaran per Quart, arrivaran a Llambilles on hi ha un semafor, en el mateix semafor a ma dreta hi ha l'entrada a la carretereta que va a Fornells de la Selva a dos Km. , a ma dreta trovaran el camí de terra per arrivar a Can Toni desde on els atendrem.
En el cas d'arrivar de nits i no tenir clar cap on tirar fan una telefonada i els indicarem el cami a seguir o be els anirem a recollir al costat de l'esglesia. Tl. 972476117 / 647714654
 


Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768. Links d'interès  | Mapa d'ubicació  | Contactar  | Condicions  | Més fotos  | Girona