Français English Español Català
      Girona Més fotos Condicions Contactar Mapa d'ubicació Links d'interès
     Inici
     La casa
     Galeria fotogràfica
     Entorn
     Disponibilitat
     Llibre de Visites
     Preus
     Activitats
     Esdeveniments
     Quelcom més
webs turisticas
Recomana la web   

Aquí pots recomanar la web a un amic.
Email: 
Compartir xarxa social   
  
ACTIVITATS

Cal Rellotger per la seva situació geogràfica, fen pocs Km. te a l'abast tota l'oferta d'activitats que li vingui de gust realitzar. En un radi de 40/50 Km. hi ha una gran varietat d'oferta : Cultural , Lúdica, de Paisatge, Gastronòmica.
CULTURAL :
Podem destacar, els Festivals de Musiques Religioses del Mon i Temporada Alta a Girona, Schubertìada a Vilabertran, Festival al Castell de Peralada, a Torroella de Montgri, a Cap Roig, Havaneres de Calella de Palafrugell, Festival Pirotecnic de Blanes.
Com a Museus cal visitar el del Cinema de Girona, El Tresor de la Catedral de Girona, Museu Dalí i del Joguet a Figueres, del Volcans a Olot, de la Magia a Santa Cristina d'Aro, entre d'altres.

LUDICA:  
Vols en globus amb el que es gaudeix d'una vista inigualable de la provincia de Girona.
Lloguer de bicicletes per dies.
Piraguisme per el riu Ter o per mar. 
Senderisme amb rutes de diferent dificultat i nivell.
Hipica o passejades amb carruatge tirat per dos esplendits i forts cavalls amb esmorçar incluit
Submarinisme en un dels llocs reconegut de gran bellessa.
Importants Camps de Golf, a Girona, Pals, Santa Cristina d'Aro, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva , aquet ultim de 18 forats es de mes petites dimensions i el tenim a 1 Km. de la casa.
PAISATGES :
Girona esta envoltada de Santuaris Marians estrategicament ben situats i amb esplendides vistes, en algun d'ells hi ha restaurant. Com a vista el Santuari d'els Angels es el mes privilegiat, de les vuit comarques Gironines , s'en tenen vistes de set d'elles, desde el mar al Pirineu passant per la plana . Apart d'els Angels, hi ha El Mon, Rocacorva, El Far, La Salut i d'altres.
No podem pas deixar enrera la quantitat de Viles Medievals escampades per tota la provincia : Monells, Peratallada, Pals, Besalú, Santa Pau...
GASTRONOMIA :
Gastronomicament parlan, Girona i totes les seves comarques son llocs considerats a on millor es menja, no en va tenim Restaurants reconeguts mondialment per la seva Alta Cuina. Deixan a part aquets restaurants, hi ha escampats arreu una munió de restaurants familiars on encare es manté la cuina local, els plats de tota la vida, amb uns preus totalment asequibles, cal esser conoixedor del territori per arrivar a molts d'ells situats en plena zona rural .
De tot plegat els hi podem donar informació i si tenen preferncia per quelcom en concret farem els posibles per recopilar informació.
Disseny web Web10Plus.  Resolució òptima 1024 x 768. Links d'interès  | Mapa d'ubicació  | Contactar  | Condicions  | Més fotos  | Girona